Cloud-U Telecoms

Η Cloud-U από 01/01/2023 ενεργοποίησε την εφαρμογή του μέτρου τις 7 ώρης εργασίας για όλους τους εργαζόμενους μας, οι οποίοι εργάζονται 7 ώρο πενθήμερη εργασία αλλά ταυτόχρονα διατηρούν όλα ανεξαίρετως τα προνόμια τις 8 ώρης εργασίας.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε δίκτυα GPON, προσφέροντας τεχνολογία αιχμής στους πελάτες μας με δικτυακές υποδομές έτοιμες να υποστηρίξουν εφαρμογές τεχνολογίας με μεγαλύτερες ταχύτητες σε μεγαλύτερες αποστάσεις.

Το παθητικό οπτικό δίκτυο (GPON) είναι μια τεχνολογία παθητικής ευρυζωνικήςπρόσβασης που ανεβάζει και κατεβάζει δεδομένα με διαφορετικά μήκη κύματος και χρησιμοποιεί τεχνολογίες πολυπλεξίας με διαίρεση χρόνου για μετάδοση δεδομένων.

Το παθητικό οπτικό δίκτυο χρησιμοποιεί την τοπολογία point-to-multipoint(P2MP), όπου ένα σύνολο «οπτικών» τερματικών μονάδων (ONU) συνδέονται στην ίδια θύρα GPON για εξοικονόμηση πόρων του κεντρικού συστήματος OLT.

Το δίκτυο που συνδέει το OLT και το ONU χρησιμοποιεί οπτικές ίνες και παθητικά εξαρτήματα για την αποφυγή ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών και την παροχή εύκολης προσαρμοστικότητας στις ανάγκες καθώς και εύκολη επέκταση και αναβάθμιση.

Η τεχνολογία GPON έχει εφαρμοστεί σε μεγάλη κλίμακα λόγω των πλεονεκτημάτων της στο υψηλό εύρος ζώνης, την υψηλή αξιοπιστία, τη μετάδοση πολλαπλών υπηρεσιών και το χαμηλό κόστος.

Η λύση GPON προσφέρει αξιοπιστία και ευελιξία. Τα πλεονεκτήματα σε σύγκριση με το δίκτυο χαλκού είναι πολλαπλά:

Παρακαλώ συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος:

Contact Form
Scroll to Top