Η εταιρία

Με ευέλικτη οργάνωση, μοντέρνα Διοίκηση, απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό η Cloud-U, επεκτείνεται συνεχώς και αποτελεί στρατηγικό στόχο της διοικησής της, να πρωτοστατεί στις εξελίξεις της τεχνολογίας στο χώρο της.

Η υλοποίηση ολοκληρωμένων και συνθέτων έργων στον χώρο των Τηλεπικοινωνιών και της Πληροφορικής, τόσο στο Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό Τομέα, καθιέρωνουν την Cloud-U, σε σημαντικό Business Integrators στην Ελλάδα και διαμόρφωνουν τη σύγχρονη στρατηγική της εταιρίας που εστιάζεται στην διαμόρφωση ενός αξιόπιστου συνεργάτη επιχειρησιακής ολοκλήρωσης (business integration)


   
H ομάδα μας

Η Cloud-U δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει τους υψηλούς της στόχους αν δεν έδινε μεγάλη σημασία στο ειδικό βάρος του απασχολούμενο προσωπικό της, επιστημονικό και τεχνικό.
Όλα τα στελέχη της, είναι πτυχιούχοι ανωτάτων ιδρυμάτων της Ελλάδος και του εξωτερικού, είναι απόλυτα εξειδικευμένα στους τομείς δραστηριότητάς τους, αφού η εταιρεία συνεχώς επενδύει στην μετεκπαίδευση τους στο εσωτερικό και εξωτερικό, έτσι ώστε να παρακολουθούν ανελλιπώς όλες τις εξελίξεις στον τομέα τους


Kατεβάστε το εταιρικό
προφίλ της Cloud-U

Cloud-U Telecoms είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη σύγχρονη Ελληνική Εταιρεία με πολύπλευρες δραστηριότητες στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών & της Ενέργειας.

Η αποστολή μας

Είμαστε μια αφοσιωμένη ομάδα, εργαζόμαστε με πάθος και προσπαθούμε πάντα να σας ενημερώνουμε με την τελευταία τεχνολογία. Η Cloud-U θα είναι στο πλευρό σας όσον αφορά τη διατήρηση των συστημάτων σας σε λειτουργία και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.


   
Το όραμά μας

Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μια εταιρεία που θα αντιλαμβάνεται της προκλήσεις της εποχής και θα προσφέρει τεχνολογία αιχμής με τρόπο προστιθέμενης αξίας. Διαχρονικός στόχος μας θα είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας με γρήγορο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο στο ελάχιστο δυνατό χρόνο 24/7/365.


   

Η Cloud-U ειδικεύεται Στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων
λύσεων μέσα από σταθερές συνεργασίες με
μεγάλους οίκους του εξωτερικού, όπως:
Expert business partner του οίκου ALCATEL-LUCENT
Certified business partner του οίκου Ericsson-Lg
Συνεργάτης Intertech Panasonic
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου Jusan

voice-transmission
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
ΦΩΝΗΣ
active_switch
ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
network-management
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
wireless-network
ΑΣΥΡΜΑΤΙΚΑ
ΔΙΚΤΥΑ
security-system
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

parallax background
Καινοτομία

Η αφοσίωσή μας στην καινοτομία έχει ως αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις
να μπορούν να επωφεληθούν από τα πιο πρόσφατα προϊόντα και
υπηρεσίες στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.